søndag 1. august 2021

Toast med bacon og eggerøre


 Enkelt og godt med en  skikkelig "blings", et smørbrød som "nesten" lyser solskinn. Et slikt smørbrød er kjekt å servere og når det enda til er så enkelt å tilberede og smaker så godt er alle fornøyd.


DU TRENGER TIL 2 SMØRBRØD:

2 skiver surdeigsbrød eller et annet godt brød

Eggerøre av 4 egg

4 skiver bacon

Noen små tomater

Asparges (kan sløyfes)

Lag eggerøre og stek bacon. Jeg steker bacon i stekeovnen ved 200 grader, ingen lukt og ingen søl. Legger baconskivene på et bakepapir på et stekebrett, enkelt og lettvint. Legg baconskivene på et kjøkkenpapir når de er ferdigstekt. 

 

Del tomatene i to og legg de på stekebrettet sammen med baconen, ringle litt olje på tomatene og strø på litt flaksalt. Tomatene trenger kanskje litt lengre steketid enn bacon.  Stek skivene på stekepannen i litt god olje slik at de får en knasende sprø skorpe. Legg en skive  bacon på hver brødskive og legg over rikelig med  eggerøre, topp med en baconskive og småtomater.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar