onsdag 1. februar 2017

Glutenfrie bananlapper


Et godt glutenfritt alternativ både til pannekakemiddag og til kaffekosen, særlig med jordbærsyltetøy eller honning, og med brunost på er de gode til matpakken også, men de er aller best når de er nystekte og varme.

DU TRENGER TIL 5-6 SMÅ LAPPER:

1 - 1 1/2 godt moden banan
1 egg
1 dl rismel
1/2 ss knuste linfrø
Liten klype vaniljesukker
Liten klype salt
Skall av 1/2 sitron
2-3 ss vann
Smør til steking


Knus bananen med en gaffel, tilsett resten av ingrediensene og pisk godt sammen. Ha smør på stekepannen, la det bli varmt og legg på røre til små lapper. Vent til de begynner å stivne før du snur de og steker ferdig på den andre sidn. Legg lappene på en rist etter hvert som de er ferdig.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar