fredag 24. februar 2017

Soppragu


Et nydelig tilbehør særlig til kjøttretter som biff, entrecote, koteletter og karbonader, men utrolig godt også på et smørbrød med roastbeef eller et varmt smørbrød med karbonade. Denne porsjonen er passelig til to hvis det er som tilbehør til middag, men holder til fire smørbrød.

DU TRENGER:

200 gr sopp, gjerne flere typer
1 rødløk i tynne båter
1 fedd finhakket hvitløk
1 ss god olje
1 ss smør
Ca. 1 dl rødvin
Salt og pepper

Rens soppen og del den i skiver eller del den i fire hvis det er små sopp. Stek soppen på tørr stekepanne til all væske er fordampet, da tilsetter du smør, olje, hvitløk og rødløk. La dette få surre til det får litt farge. Hell på vin, kok opp og la det småsurre til vinen er kokt inn. Smak til med salt og pepper.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar