torsdag 9. februar 2017

Pytt i ovn


I dag ble det en lettlaget middag hos oss, men ikke at det gikk ut over smaken, for dette var skikkelig godt, og hvis du liker slik mat som er "litt sammenrasket" er dette absolutt noe for deg. Jeg hadde chorizopølser som var ganske "hot", men det fungerer like godt med andre pølser eller en rest av kjøttboller, skinke el. Dette er restemat på sitt beste.


DU TRENGER TIL 2 PERSONER:

4 store poteter
2 pølser i biter (bruk de pølsene du liker best)
1 stor grovhakket rødløk 
Ca. 100 - 130 gr bacon i små biter
Pepper
1 ts timian
4 egg
Smør/olje til steking
Persille (kan sløyfes)
2-4 skiver rugbrød 
 


Skrell og kok potene slik at de er litt faste. Stek bacon gyllent og legg det i en ildfast form. Ha litt smør/olje på stekepannen og la rødløken få surre til den begynner å få farge, tilsett pølsene og rør rundt slik at det blir godt blandet og pølsene blir varme, før du heller innholdet av stekepannen over baconet i formen. Del potetene i biter og ha de i formen. Strø på litt pepper og timian. Vend rundt på innholdet slik at det blir godt blandet. Sett formen i stekeovnen på 220 grader i ca. 8 minutter. Ta formen ut av stekeovnen og knekk eggene over innholdet, sett formen i stekeovnen igjen i ca. 10 minutter. Dryss over finklippet persille.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar