onsdag 22. februar 2017

Gulrotsalat


God og frisk salat til middagen, passer ekstra godt til fisk, fiskekaker, fiskegrateng og til andre retter der du vanligvis bruker råkostsalat.

DU TRENGER TIL 4 PERSONER:

4 gulrøtter
2 ss olivenolje
1 1/2 ss eplesidereddik
Litt salt og pepper
Ca. 1 ss finhakket frisk timian 

Skrell gulrøttene og bruk en ostehøvel eller en mandolin og rasp/skjær i tynne strimler. Bland sammen eddik og olje til en dressing, tilsett finhakket timian og litt salt og pepper. Vend gulrotstrimlene i dressingen, la det gjerne stå en 20 - 30 minutter før de serveres.


2 kommentarer:

  1. Tusen takk for oppskriften, den har blitt en favoritt - uten timian, riktignok, og ikke til fisk, men til kjøttboller og couscous.

    SvarSlett
  2. Hyggelig at du liker oppskriften, skal prøve til couscous. Hilsen Synne

    SvarSlett