Søk i denne bloggen

onsdag 22. februar 2017

Gulrotsalat


God og frisk salat til middagen, passer ekstra godt til fisk, fiskekaker, fiskegrateng og til andre retter der du vanligvis bruker råkostsalat.

DU TRENGER TIL 4 PERSONER:

4 gulrøtter
2 ss olivenolje
1 1/2 ss eplesidereddik
Litt salt og pepper
Ca. 1 ss finhakket frisk timian 

Skrell gulrøttene og bruk en ostehøvel eller en mandolin og rasp/skjær i tynne strimler. Bland sammen eddik og olje til en dressing, tilsett finhakket timian og litt salt og pepper. Vend gulrotstrimlene i dressingen, la det gjerne stå en 20 - 30 minutter før de serveres.


2 kommentarer:

  1. Tusen takk for oppskriften, den har blitt en favoritt - uten timian, riktignok, og ikke til fisk, men til kjøttboller og couscous.

    SvarSlett
  2. Hyggelig at du liker oppskriften, skal prøve til couscous. Hilsen Synne

    SvarSlett