Dette er en litt syrlig, men nydelig salsa som smaker godt til stekt eller bakt fisk. Den er også god til en burger eller til en omelett.
DU TRENGER:
4 tomater uten innmat i små biter
1 - 2 epler i små biter
3 - 4 vårløk i tynne ringer
1/2 rød chili i tynne ringer
DRESSING:
Ca 4 ss god olivenolje
2 ts sherryeddik eller eplesidereddik
Saft av 1 lime
Salt - pepper
Del epler og tomater i små biter, vårløk og chili kuttes i tynne ringer og bland dette i en salatbolle. Pisk sammen eddik, olje, salt, pepper og presset lime. Begynn alltid med det sure når du skal lage dressing med olje, da skiller ikke dressingen seg, i dette tilfelle eddiken. Bland dressingen inn i salsaen og sett den i kjøleskapet. Husk å ta den frem en stund før den skal serveres slik at den ikke servers iskald
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar