Søk i denne bloggen

torsdag 19. januar 2017

Pastaform med kylling og ost


Pasta er barnevennlig mat og det er kylling også, her er de blandet sammen til en god pastarett og fått en liten tur i stekeovnen slik at osten på toppen smelter og får litt farge. Jeg har brukt kyllingfilet som jeg har stekt selv, men det er ingen ting i veien for at du kan bruke en ferdiggrillet kylling her. Av pasta kan du bruke det du har i skapet, jeg har brukt en blanding av pastaskruer og noen pastasløyfer med farge.


DU TRENGER TIL 2 PERSONER:

2 kyllingfileter eller tilsvarende grillet kylling
1 liten eller 1/2 rødløk i tynne skiver
1 grovhakket fedd hvitløk
2-3 vårløk i tynne ringer
1/2 hønsebuljongterning
2-3 dl vann
1 toppet ts maizenna
1/2 ts timian
1/2 ts oregano
Pepper
Ca. 1/2 boks lett creme fraiche 
Ca. 200 gr pasta
Ca. 2 dl raspet ost
Olje til steking 


Del kyllingfiletene i strimler og stek de på stekepannen i olje. Kok pastaen etter anvisningen på pakken.  Ha løk, hvitløk og vårløk på stekepannen og la det få surre på middels varme til løken blir blank. Strø over krydder og hell på vann og legg i buljongterning. Kok opp, tilsett creme fraiche og rør ut maizenna i litt vann og rør det inn i innholdet i stekepannen. Vend inn den stekte kyllingen og hell hele blandingen i stekepannen over i et ildfast fat. Ha over den kokte pastaen og strø over raspet ost. Sett formen i stekeovnen ved 200 grader i ca. 15 minutter.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar