mandag 18. juni 2018

Pølsemiks på søtpotetmos


Pølser er lettvint mat å ty til av og til, og det er mat som barn er glad i. Jeg prøver å bruke pølser med mest mulig kjøttinnhold, men det er ikke så lett bestandig, men er du innom og handler i Sverige av og til så får du fantastiske smakfulle pølser med opplil 87 % kjøtt. I dag har jeg laget en hærlig søtpotetmos, og sammen med pølsebiter stekt løk og litt sopp, gikk dette ned på høykant.


DU TRENGER TIL 2-3 PERSONER:

1 stor søtpotet
2-3 vanlige poteter
2-3 ss smør
Melk til passe konsistens på mosen
Salt - pepper
3-4 pølser i biter
1 stor løk i ringer
Lit sopp (kan sløyfes)
Smør/olje til steking 


Skrell poteter og søtpotet og del de i biter. Kok potetene til de er møre uten salt i vannet. Hell av vannet når potetene er ferdigkokt og lag mos på vanlig måte. Stek løken i litt smør/olje og stek sopp. Del pølsene i biter og stek de raskt på stekepannen. Bland sammen løk, sopp og pølse, og legg dette over søtpotetmosen .


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar