Søk i denne bloggen

torsdag 28. juni 2018

Coleslaw med basilikum


Coleslaw er et perfekt tilbehør til grillmat, burgere, stekt fisk, det er godt på en skive som pålegg og supert til fajitas sammen med svinekjøtt, asiatiske kjøttboller eller kylling. Denne coleslawen er knasende sprø, har en fin smak av vårløk og basilikum.


DU TRENGER:
(Dette er nok som tilbehør til 4 personer)

Ca. 200 gr sommerkål
1 raspet eple
4-5 mynteblader
1 god neve basilikum
1 finkuttet vårløk
3-4 ss majones
2 ss lett creme fraiche
1-2 ss søt chilisaus 
Ca- 1 ss presset lime
Salt - pepper 

 

Kutt sommerkålen med en kniv så fint du klarer, eller bruk en mandolin og legg kålen i en skål. Rasp eplet, kutt vårløken, finhakk mynteblader og basilikum og bland dette sammen med kålen. Bland sammen majones, creme fraiche, chilisaus og limesaft og vend det inn i kålblandingen. Smak til med salt og pepper.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar