Quesadillas skal være mye sterkere enn disse jeg har servert her i dag, de skal egentlig inneholde jalapenos som er en ganske sterk chilipepper og som brenner litt i munnen. Jeg synes det er godt med sterk mat, men jalapenos blir i sterkeste laget, så derfor har jeg laget min egen vri som er mye mildere, men som er en utrolig god quesadillas.
DU TRENGER:
4 tortillalefser, helst den grove typen
1/2 hakket løk
1 fedd finhakket hvitløk
1 liten finhakket fennikel
2 vårløk i tynne ringer
1 rød finhakket chili
Litt smør/olje
Ca. 300 gr raspet ost
1 avacado
2 ss lettrømme eller kesam
Ca. 1 ss presset citron
Salt - pepper
Løk, vårløk, hvitløk og fennikel surres i smør/olje på stekepannen til de blir blanke og begynner å bli myke, legg de til sides og la de avkjøles litt.
Mos avocado sammen med lettrømme, salt, pepper og presset citron, bruk gjerne en stavmikser, og smør avocokremen utover lefsene. Legg de lettstekte grønnsakene på to av lefsene og strø over ost. Legg de to andre lefsene over, del i snipper og stek de lett på stekepannen på middels varme. Serveres med tomat og salat.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar