Søk i denne bloggen

fredag 12. april 2013

Pølser med potetsalat


Pølser er livretten til mange, men det er ikke noe som jeg vil anbefale til middag flere dager i uken.
Uansett så er det godt med pølser av og til, så ta det helt lettvint en dag, kjøp gode kjøttfulle pølser og lag potetsalaten fra grunnen av, det er så uendlig mye bedre enn den du kjøper i en plasteske.
Du kan lage potetsalat av poteter som du har til overs fra dagen før, men den beste potetsalaten får du når du bruker nykokte poteter som er litt "lune" når du tilbereder salaten.
Jeg bruker lettrømme og kesam, men du kan bruke yoghurt istedet for kesam. 

DU TRENGER TIL POTETSALAT FOR 3-4 PERSONER:

8 -10 kokte poteter
1 eple i små terninger
1/2 finhakket løk 
Vårløk eller gressløk til pynt

DRESSING: 
 
5 toppede ss lettrømme
4 toppede ss kesam eller matyoghurt
Salt pepper
2 ts god dijonsennep
Skrell potetene og del i biter eller skiver. Rør sammen lettrømme, kesam, sennep og smak til med salt og pepper. Rør inn den hakkede løken og eplebitene, og vend forsiktig dressingen inn i de oppskårne potetene uten at potetbitene går istykker. Dryss over finsnittet vårløk eller gressløk.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar