tirsdag 15. november 2016

Wok med kylling


Rydding i fryseren kan gi små overraskelser innimellom, så dette her blir en såkaldt restewok. Raskeste middagen jeg har laget på lenge, men skikkelig godt.

DU TRENGER TIL 2 - 3 PERSONER:

1 pose wokgrønnsaker
1 stor eller to små stekte kyllingfileter
2 små krydrede pølser (kan sløyfes)
1 ss teryakisaus
2 ss søt chilisaus
Olje

Ha olje i en wokpanne, en gryte eller bruk en stor stekepanne. Ha i litt olje og la den bli varm, hell i grønnsakene og rør hele tiden i ca 7-8 minutter, etter halve tiden tilsetter du kylling og pølse i små biter. Smak til med teryakisaus og chilisaus. Etter 7 -8 minutter er maten ferdig. Vil du kan du ha nudler eller ris som tilbehør.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar