Det er virkelig mye godt man kan lage av gammelt brød, som slike små crostini med pate´ eller en god grov leverpostei hvis du ikke har pate´. Nydelig til lunsj, uventet besøk, eller når du har lyst på noe godt, og ikke minst du fikser det på et blunk.
DU TRENGER:
Daggammelt brød, gjerne en baguett eller loff, men bruk gjerne grovt brød
Pate´ eller grov leverpostei
1 pære i båter
Noen grovhakkede valnøtter
Balsamicokrem
Skjær brød eller baugett i jevne skiver som du rister i brødrister eller i litt olje på stekepannen.
Smør pate´ eller leverpostei på skivene, legg på en pærebåt, strø på litt grovhakkede valnøtter og ringle over litt balsamicokrem. Har du ikke balsamicokrem, kan du bruke vanlig balsamicoeddik sammen med litt kremfløte.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar