Et innmari godt tilbehør til karbonader, fisk, koteletter og andre kjøttretter, grillmat, laks, spekemat og supert på tapasbordet. Dette er en utrolig enkel måte å lage tilbehør på, og potetene blir smakfulle og saftige med aldri så lite sprøtt skall. Du kan lage dette med bare poteter og urter, men sammen med løk og fennikel blir det helt fantastisk godt.
DU TRENGER:
4 - 5 småpoteter pr person
Flaksalt
Pepper
God olivenolje
Noen kvaster rosmarin
Ca. 1/2 rødløk pr person
Ca. 1/4 fennikel pr person.
Ha olje i bunnen på en form eller et ildfast fat. Skrubb potetene godt og tørk de med kjøkkenpapir. Legg potetene i formen sammen med løk og fennikel, bruk rene hender og snu rundt på poteter og grønnsaker slik at det blir rikelig med olje på alt. Strø over flaksalt og pepper, legg på noen kvaster rosmarin og sett i stekeovnen på ca. 200 grader. Er det svært små poteter trenger de bare ca. 20 minutter, så sjekk med en kakepinne eller en spiss kniv om potetene er ferdig.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar