Dette er noen små herligheter som er perfekt til tapas, som tilbehør til et glass vin eller øl, fin på et koldtbord, som forrett eller rett og slett når du har lyst på noe godt.
DU TRENGER:
Butterdeig plater fra fryseren
Rødløk i tynne ringer (1 liten rødløk til 12 små terter)
Ca. 2 store ts honningsennep
Geitost (den i rull)
SERVERES MED:
Balsamicoeddik
Frisk timian
La butterdeigplatene tine litt før du stikker ut små rundinger på ca. 5 cm i diameter. Legg tertene på en bakepapirdekket stekeplate og marker med en kniv ca. 1 cm rundt kanten på tertene. Prikk midten med en gaffel.
Bland løkringene med sennepen og fordel løken på tertene, legg over en skive med geitost ca. 1/2 cm tykk på hver terte. Stek ved 200 grader i ca. 15 minutter. Serveres med noen dråper balsamico og en kvast frisk timian.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar