Søk i denne bloggen

torsdag 29. juli 2021

Clover club cocktail


 En skikkelig sommerskål, frisk, søt, syrlig og i tillegg delikat å se på.  Clover club er laget med bringebærsirup som er enkel å lage, holder seg lenge i kjøleskapet og kan fryses.


DU TRENGER TIL 2 GLASS:

100 ml gin

60 ml presset og silt sitronsaft

60 ml bringebærsirup (se oppskrift)

1 eggehvite

isbiter

Ha gin, sitronsaft, bringebærsirup og eggehvite i en shaker uten isbiter. Rist godt og rist litt til. Tilsett isbiter og rist alt til shakeren er helt kald og begynner å dugge. Hell over i glass. 



BRINGEBÆRSIRUP:

1 1/2 dl sukker

1 1 /2 dl frosne bringebær

Ha alle ingrediensene i en liten kasserolle og varm sakte opp. Rør til bringebærene går i stykker. Ta kasserollen bort fra varmen og sil sirupen i et dørslag, bruk en skje og klem ut all saften. Sirupen akjøles før den brukes.


 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar