En skikkelig sommerskål, frisk, søt, syrlig og i tillegg delikat å se på. Clover club er laget med bringebærsirup som er enkel å lage, holder seg lenge i kjøleskapet og kan fryses.
DU TRENGER TIL 2 GLASS:
100 ml gin
60 ml presset og silt sitronsaft
60 ml bringebærsirup (se oppskrift)
1 eggehvite
isbiter
Ha gin, sitronsaft, bringebærsirup og eggehvite i en shaker uten isbiter. Rist godt og rist litt til. Tilsett isbiter og rist alt til shakeren er helt kald og begynner å dugge. Hell over i glass.
BRINGEBÆRSIRUP:
1 1/2 dl sukker
1 1 /2 dl frosne bringebær
Ha alle ingrediensene i en liten kasserolle og varm sakte opp. Rør til bringebærene går i stykker. Ta kasserollen bort fra varmen og sil sirupen i et dørslag, bruk en skje og klem ut all saften. Sirupen akjøles før den brukes.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar