Søk i denne bloggen

fredag 24. mai 2019

Kylling med spinat og pasta


Det finnes utallige varianter av pasta og kylling, her kommer en skikkelig kjapp variant, du trenger omtrent så lang tid som det tar å koke pastaen.


DU TRENGER TIL TO PERSONER:

100 - 130 gr pasta (valgfri type)
1-2 kyllingfileter (alt etter hvor store de er)
Salt - pepper
1 liten ts timian
1/2 løk i tynne skiver 
1 fedd finhakket hvitløk
80 -10 gr fersk spinat
Ca. 1 -2 dl lett creme fraiche
Ca. 1 dl kokevann fra pastaen
Smør/olje 


Begynn med å koke pastaen etter anvisningen på pakken. Del kyllingen i strimler, ha på litt salt og pepper og stek den i smør/olje. Tilsett løken underveis og deretter hvitløken. La alt surre til du ser at løken begyner å bli myk. Hell på kokevann fra pastaen og legg på spinaten. Rør rundt og tilsett creme fraiche og la dette småkoke til spinaten faller helt sammen. Hell av kokevannet fra pastaen og bland den inn i kyllingen på stekepannen og smak til med salt og pepper.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar