Søk i denne bloggen

lørdag 18. mai 2019

Bruschetta med spekeskinke og tomat/avocado salsa


Ristet brød med spekeskinke og en frisk god salsa, nydelig som lunsj, forrett, tapas eller når som helst du har lyst på noe godt.

DU TRENGER TIL 4 SKIVER:

Ca. 300 - 400 gr spekeskinke
2 finhakkede tomater (uten innmat)
1/2 finhakket avocado
1 fedd finhakket hvitløk
1/2 finhakket rødløk
2 ss finhakket basilikum
Ca. 2 ss god olivenolje
Salt - pepper


Finhakk rødløken og legg den i iskaldt vann i ca. 10 minutter. Ta opp løken og la den renne av på et kjøkkenpapir. Ha litt olivenolje på stekepannen og stek skivene gyllen og sprø. Bland sammen finhakkede tomater, avocado, avrendt løk, hvitløk og basilikum i en skål, vend inn olivenolje, krydre med salt og pepper. Legg godt med spekeskinke på skivene og topp med avocado/tomat salsaen.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar