Pastamiddag er både godt og kjapt, reker og pasta passer også veldig godt sammen. Denne lille pastaretten har også en helt spesiell god saus og god smak av parmesan.
DU TRENGER TIL 2 PERSONER:
ca. 100 - 120 gr penne
Ca. 200 gr reker uten skall
1 grovhakket løk
1 stilk selleri i tynne skiver
1 fedd finhakket hvitløk
Olivenolje
1 liten ss tomatpure
2-3 ss creme fraiche
Salt - pepper
presset sitron
1 1/2 dl kokevann fra pastaen
Friskrevet parmesan
Kok pastaen etter anvisningen på pakken, men ta vare på 1 1/2 dl av kokevannet. Surr løk, hvitløk og selleri i olivenolje i en gryte til løken er myk. Tilsett tomatpure og kokevann fra pastaen. La dette småkoke i 4-5 minutter til grønnsakene er nesten myke. Rør inn creme fraiche og den avrente pastaen. Smak til med salt, pepper og presset sitron. Kok opp og tilsett rekene rett før servering, de skal ikke koke. Rasp over rikelig med parmesan.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar