Dette er en fantastisk god og lekker konfekt, og den er veldig enkel å lage. Du trenger en eller to silikonformer med små hjerter eller andre former. Smeltet sjokolade, kondensert melk og nøtter, det er det hele.
DU TRENGER:
1 boks kondensert melk (ikke Vikingmelk)
Sett formen i fryseren slik at sjokoladen rundt kantene stivner, det tar ca. 15 minutter. Ta formen ut fra fryseren og fyll i karamell fra boksen, ikke la karamellen gå helt opp til kanten, det skal være plass til sjokolade på toppen. Legg en hasselnøtt i hvert hull, trykk den ned i karamellen. Dekk hullene med sjokolade slik at karamellen er dekket, og skrap av det overflødige igjen. Dunk litt med formen slik at det ikke blir luftbobler i sjokoladen. Sett formen i fryseren til konfekten er helt stiv og lett kan trykkes ut av formen.
Du har nå de lekreste konfektbiter som ser ut som kjøpesjokolade, og det er utrolig kjekt å servere slikte lekre søtsaker. I stedet for karamell kan du bruke peanøttsmør, en bit marsipan eller en cocktailbær.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar