Jeg har brukt pastasløyfer av fullkorn i denne pølseformen, synes det smaker noe bedre enn vanlig pasta, men det er en smakssak, her kan du bruke den pastaen du liker best.
DU TRENGER TIL 4 PERSONER:
Ca. 400 gr pølse, gjerne en pølse med litt smak
Ca. 300 gr pasta av den typen du liker best
1 bit purreløk
3 egg
1 1/2 dl melk
Ca. 170 gr smøreost ( med bacon eller med urter)
1 ts salt
1 toppet ts mild sennep
Litt pepper
Raspet ost på toppen
Kok pastaen etter anvisningen på pakken. Del pølsene i biter eller skiver og purreløken i ringer.
Pisk sammen eggene og melken, tilsett smøreosten og sennep, salt og litt pepper og pisk til alt er godt blandet. Legg pasta og pølsebiter i en ildfast form og tøm eggeblandingen over. Strø raspet ost på toppen.
Sett formen i stekeovnen på 220 grader, midt i ovnen og stek pølseformen til osten er smeltet og er gylden på toppen, det tar ca. 15 minutter.
Serveres med en grønn salat.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar