En fargerik supergod salat, full av vitaminer og godsaker. En mettende salat med lune tomater og lun kylling som serveres med godt brød eller focaccia. Jeg har brukt ferdig stekte kyllingfileter som er delt i biter og stekt/varmet på stekepannen i litt olje med hvitløk, men har du kyllingfilet som ikke er stekt, deler du filetene opp i biter og steker de på vanlig måte. Avkjøles noe før kyllingbitene legges sammen med salaten.
DU TRENGER TIL TO PERSONER:
1-2 kyllingfileter
2 kokte egg i båter
1 avocado i biter
Vannmelon i biter (så mye du vil)
Kjerner fra ett granateple
Ca. 10 -12 små tomater
Fetaost til å drysse over
Blandet salat eller hjertesalat
DRESSING:
2 - 4 store ss creme fraiche (gjerne 10 eller 18 %)
2-3 ss chilisaus.
Kok eggene og del i båter, stek/varm kyllingbitene, legg tomatene i litt olje på stekepannen, strø over litt flaksalt og la de varmes/stekes til du ser de begynner å falle sammen. Bland alle ingrediensene sammen i en salatbolle eller på et fat og pynt med eggebåter og lune tomater. Rør sammen alle ingrediensene til dressingen.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar