Søk i denne bloggen

tirsdag 26. juli 2022

Toast med spekeskinke, avocado og eggerøre

 Noen dager fortjener vi en skikkelig god lunsj, slik som i dag når regnet siler ned og vi rydder i boden. Lunsjen ble en toast med spekeskinke, avocado og eggerøre. Det er ikke så stor anstrengelse å lage et godt smørbrød eller toast og ikke skal det så mange ingredienser til heller. Ta et overblikk i kjøleskapet så finner du alltid et eller annet som du kan kombinere til et godt måltid. Har du ikke spekeskinke kan du bruke kokt skinke eller spekepølse, har du ikke avocado kan du bruke litt ost og litt urter.

DETTE ER BRUKT TIL TO TOAST:

2 skiver godt brød

Litt god olivenolje

1 fedd hvitløk delt i biter

1/2 avocado

Eggerøre av 4 egg

4-6 skiver spekeskinke

Tomat


Hell litt olivenolje og hvitløk på stekepannen og sett den på middels varme. Lag eggerøre. Legg skivene på stekepannen når oljen er varm og stek til skivene har fått en lett brunfarge. La skivene bli litt avkjølt før du legger på spekeskinke, avocado og topper med eggerøre. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar