En fantastisk sommersalat som passer til både kjøtt, fisk og kylling, men aller best synes jeg denne salaten er sammen med godt brød eller focaccia.
DU TENGER:
Rikelig med småtomater, gjerne flere typer
2-3 nektariner (passende til 2 personer)
1 burrata
God olivenolje
Flaksalt - pepper
Del tomatene i to og nektarinene i båter. Ha olivenolje på stekepannen, la den bli varm, men pass på at du ikke bruker for høy temperatur. Legg i tomatene og dryss over flaksalt. La tomatene steke til de begynner å falle sammen. Legg tomatene over på et fat og legg nektarinbåtene på stekepannen. Nektarinen trenger bare et øyeblikk så er de gjennomvarme. Bland tomater og nektariner sammen i et serveringsfat, dryss over salt, pepper og litt grønt av det du har. Legg på burrata og ringle over god olje. Spises mens salaten er lun.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar