Det ble "nesten" restemat på oss i dag, men når alle ingrediensene var blandet sammen og klar til servering var det blitt en skikkelig sommersalat. Salaten smakte utrolig godt sammen med litt vinagrette og tynne rugbrødskiver som fikk en runde i brødristeren. Som du ser er det bare å finne frem det du har i kjøleskapet, her er det bare fantasien som begrenser oss. Pasta er godt i salat og det metter, så har du lite av andre ingredienser så kok litt pasta og bland det inn i salaten.
BRUKT TIL TO PERSONER:
Ca. 3-4 dl penne
Spekeskinke (rest)
2 kokte egg i båter
1 hjertesalat i strimler
1 kokt potet i tynne skiver
1/2 avocado i biter
3-4 reddiker i tynne skiver
4-5 små tomater av forskjellig slag
Kok pasta etter anvisningen på pakken og pass på at du ikke koker den for lenge, den skal ha litt tyggemotstand. Kok og del eggene, del spekeskinken i strimler, del tomatene. Legg alle ingrediensene på et fat eller eller i en skål. Salaten serveres med vinagrette og godt brød.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar