Søk i denne bloggen

lørdag 26. august 2023

Lunt smørbrød med brie og spekeskinke

 
 En skikkelig god "blings" smaker aldeles fantastisk på hvilken som helst dag, enten du serverer den til lunsj eller til en rask og "lettvint "middag. Dette smaker også nydelig om du bruker chevre i stedet for brie.

DU TRENGER TIL TO PERSONER:

1 baguette 

6-8 skiver brie 

6-8 skiver spekeskinke

1 finhakket tomat

God olivenolje

Litt honning

Litt finhakket agurk eller annet grønt til pynt

Del baguetten i to på langs, ringle god olivenolje over begge snittflatene og sett baguetten i stekeovnen på ca. 200 grader til baguetten er blitt litt sprø slik at det knaser når du biter av den. Legg på osteskivene og la baguetten stå i ovnen til osten så vidt begynner å smelte. Ta baguetten ut av stekeovnen og legg på spekeskinke. Ringle over litt god olivenolje og noen dråper honning. Legg over tomat og noe grønt til pynt. Del baguetten i biter og kos deg med et herlig måltid.


 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar