Av og til trenger vi et enkelt og raskt alternativ til middag, dette her er et slikt alternativ, men alikevel et aldeles nydelig måltid. Bruker du små poteter med kort koketid går det enda raskere å tilberede omeletten, eller du kan selvfølgelig bruke poteter fra dagen før.
DU TRENGER TIL TO PERSONER:
3 - 4 kokte poteter i terninger
1 hakket løk
4 - 5 egg
4 ss vann
Salt
Smør/olje til steking
Seranoskinke eller annen spekemat
Grønn salat
La løken få surre seg blank i litt smør/olje, tilsett potetterningene. Pisk sammen egg og vann og tilsett noen saltkorn. Tøm eggeblandingen over løk og poteter i stekepannen, legg på lokk og demp varmen slik at stekepannen står på lav varme. Når eggeblandingen begynner å stivne, men er litt myk på toppen er omeletten ferdig.
Omeletten serveres varm med spekemat, godt flatbrød og en grønn salat. Av spekemat kan du bruke det som er tilgjengelig, spekeskinke, fenalår eller en god spekepølse, det viktigste er at omeletten er varm.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar