Fiskeboller var en etterlengtet vare når vi bodde i Spania, så nå skal vi liksom ta litt i gjen for det forsømte. Det er faktisk noe av det beste jeg vet, men det må være gode ferske fiskeboller, god hvit saus med muskat, terteskjell - og med nydelige norske reker - dette er bare herlig.
Kjøp gjerne fiskeboller der du kan få med litt kraft, da får du en nydelig hvit saus, og sper du sausen med kraft først så er det lettere å få en glatt saus uten klumper.
DU TRENGER:
5-6 fiskeboller pr. person
Ca. 1- 1 1/2 dl frosne erter
Ca. 3 dl rensede reker (eller etter smak)
Gode kokte poteter
Kokte gulrøtter
Terteskjell
HVIT SAUS TIL CA. 4 PERSONER:
1 1/2 ss smør
2 toppede ss hvetemel
Ca 1 - 1 1/2 dl kraft fra fiskebollene
3 - 4 dl lettmelk
Har du ikke kraft så bruk tilsvarende med melk
Ca. 1/4 ts revet muskat
Salt pepper
looks delicate
SvarSlettThank you
SvarSlett