Søk i denne bloggen

tirsdag 29. mai 2018

Mangoiskrem på 1-2-3


Vet ikke riktig om jeg skal kalle dette softis eller smoothie, men det smaker godt og du lager det på et blunk i smoothiemaskinen eller i en foodprisessor. Iskremen blir bløt, kjempegod, men litt kaldere enn vanlig iskrem, og må spises med en gang den er laget. Du kan putte den i fryseren, men da blir det ikke softis lenger, men hard litt kornete is. Er det voksne som skal spise iskremen kan du gjerne tilsette et par ss av en eller annen fruktlikør. Du kan bruke frosne bær eller frukt på samme måten.


DU TRENGER TIL 3-4 PORSJONER:

Ca. 200 gr frossen mango eller ananas
2 dl kremfløte
Litt sukker (kan sløyfes)


 La den frosne frukten få tine litt slik at det ikke er en stor klump, men pass på at det ikke tiner for mye. Ha den frosne frukten i en foodprosessor eller smoothiemaskin med isknuser funksjon  og kjør frukten glatt  sammen med sukker hvis du bruker det. Sper med kremfløten i en tynn stråle mens maskinen går. Kjør til alt er helt glatt og legg iskremen over i dessertglass. Pynt gjerne med bær og kos deg straks for iskremen tiner fort.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar