fredag 25. mai 2018

Tagliatelle med kylling, krydderost og sopp


Kylling, sopp og pasta, kan det bli bedre, og attpå til ostesaus. Dette er middagen som går ned for fulle mugger av både store og små og det er en rask midda å tilberede, bruker du en ferdig grillet kylling lager du denne middagen enda raskere.


DU TRENGER TIL 4 PERSONER:

Tagliatelle eller spaghetti
3-4 kyllingfileter eller en stor grillet kylling
Ca. 200 gr  sopp
2 fedd finhakket hvitløk
1 finhakket løk
2-3 finkuttet vårløk
1-1 1/2 dl hvitvin eller eplejuice
Litt presset sitron
1 ts oregano
Salt - pepper
2-3 store ss smøreost med krydder
Ca. 1 1/2 dl lett creme fraice
Olje/smør


Kutt kyllingfiletene i strimler, stek de raskt i litt olje og sett tilsides. Del opp soppen og stek den raskt i smør eller olje og legg de sammen med kyllingen. Ha litt olje i gryten og la løk, hvitløk og vårløk få surre til løken blir blank. Tilsett oregano og hvitvin og kok opp, rør inn smøreost  og creme fraice og smak til med presset sitron, salt og pepper. Legg i kyllingbitene og sopp, kok opp og la dette få småkoke noen minutter.  Kok pasta etter anvisning på pakken.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar