Disse nydelig små crostini smaker utrolig godt helt på egen hånd, men de er utrolig gode til en suppe eller en salat. De kan lages med vanlig gul ost av det slaget du har i kjøleskapet, men når nye høyder hvis du bruker en ost med litt smak. Selv blander jeg forskjellige hvite oster hvis jeg har, som edamer, manchego, litt parmesan eller picorino, men når det er sagt, de smaker fantastisk også med "bare" gulost.
DU TRENGER:
4-6 skiver hvitt eller lyst eller halvgrovt brød
2 1/2 dl revet ost
Ca. 1 dl finklippet dill
Litt pepper
Skjær tynne skiver av brødet. Bland sammen ost, dill og litt grovmalt pepper. Fordel osteblandingen på skivene. Legg skivene på et stekebrett dekket med bakepapir og sett stekebrettet i stekeovnen på 230 grader til osten er smeltet. Del skivene i to eller tre deler og pynt med dillkvaster. Serveres varme.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar