Med grovt mel, banan og havregryn blir dette cookies med "litt mere mat i". Litt sunnere og litt mere mettende, men det er ingen ting å si på smaken, disse cookiesene er kjempegode. Oppbevares i tett boks eller glass og er kjempefin turmat.
DU TRENGER:
175 gr mykt smør
110 gr sukker
150 gr brunt sukker
1 stort egg
1 1/2 ts vaniljeessens
2 små moste bananer
1/2 ts natron
2 1/2 dl hvetemel
1 1/2 dl fin sammalt hvetemel
3 dl havregryn
150 gr grovhakket mørk sjokolade
100 gr grovhakkede valnøtter
Cookiesene settes med skje på bakepapirkledd stekeplate med godt mellomrom, og stekes ved 170 grader i ca. 8-10 minutter. La kakene ligge på stekebrettet til de er nesten avkjølt før de legges forsiktig over på en rist.Kan fryses
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar