Har du rester etter middagene i julen kan du bruke det til et nytt herlig måltid, dett er virkelig utrolig godt og like godt om du bruker pinnekjøtt eller svineribbe, den friske rødbetsalaten gjør dette til et godt og lettere måltid etter all den tunge julematen. Dette smaker også godt om du bruker julepølse, medisterkaker eller julepålegg
DU TRENGER:
Rester etter pinnekjøtt, svineribbe eller annen julemat
Tortillalefser eller potetlefser
RØDBETSALAT TIL 2-3 PERSONER:
Ca. 130 gr syltede rødbeter i små biter
1/2 eple i små biter
Ca. 1 ss finhakket sjalottløk
Ca. 1/2 - 3/4 dl majones
Ca .1 dl pisket kremfløte
1 ts blomsterhonning eller litt sukker
Noen dråper presset sitron
Salt - pepper
Del kjøttet i små biter. Del opp ingrediensene til salaten og bland det sammen. Pisk kremfløten og bland den med majones, vend dette inn i salatingrediensene og smak til med sitron, salt og pepper. Legg kjøt og salat på lefsene og bruk gjerne salat eller urter i tillegg.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar