Søk i denne bloggen

mandag 1. januar 2024

Julerester med pinnekjøtt og rødbetsalat


 Har du rester etter middagene i julen kan du bruke det til et nytt herlig måltid, dett er virkelig utrolig godt og like godt om du bruker pinnekjøtt eller svineribbe, den friske rødbetsalaten gjør dette til et godt og lettere  måltid etter all den tunge julematen. Dette smaker også godt om du bruker julepølse, medisterkaker eller julepålegg

DU TRENGER:

Rester etter pinnekjøtt, svineribbe eller annen julemat

Tortillalefser eller potetlefser

RØDBETSALAT TIL 2-3 PERSONER:

Ca. 130 gr syltede rødbeter i små biter

1/2 eple i små biter 

Ca. 1 ss finhakket sjalottløk

Ca. 1/2 - 3/4 dl majones

Ca .1 dl pisket kremfløte

1 ts blomsterhonning eller litt sukker

Noen dråper presset sitron

Salt - pepper

Del kjøttet i små biter. Del opp ingrediensene til salaten og bland det sammen. Pisk kremfløten og bland den med majones, vend dette inn i salatingrediensene og smak til med sitron, salt og pepper. Legg kjøt og salat på lefsene og bruk gjerne salat eller urter i tillegg.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar