Søk i denne bloggen

søndag 4. oktober 2020

Arme riddere


 Jeg hadde nesten glemt hvor nydelig arme riddere egentlig er, jeg kan ikke huske sist det var servert her hos oss, så i dag ble det servert en glemt liten godsak til lunsj. Siden vi skjelden har fint brød i huset, ble det laget riddere av halvgrovt brød, som ikke var til noe forkleinelse for de arme riddere, det smakte faktisk aldeles nydelig, men du må gjerne bruke fint brød (loff)

 

DU TRENGER TIL 2 PERSONER:

4 skiver brød

2 egg

1 1/2 dl melk (eller en blanding av melk/fløte)

1/2 ts malt kardemomme

1 ts kanel

1 ss sukker hvis du liker det søtt

Smør til steking

 

Pisk alle ingrediensene sammen i en litt vid bolle eller skål. Skjær brødet i litt tykke skiver og legg skivene i eggeblandingen slik at de blir helt gjennombløtt med eggeblanding. Ha smør i stekepannen, la det bli varmt og stek skivene på middels varme til de er pent brune på begge sider. Legg de arme ridderne på en tallerken og dryss over melis og legg på bær, syltetøy eller honning.


 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar