"Pulled chicken" eller "i stykke revet kylling" er en kjapp og enkel måte å lage en skikkelig god kyllingrett på. Kyllingen får en kraftig og god smak av å få trekke en stund i den godt krydrede sausen så dette er en liten rett med en fantastisk smak. Du kan velge om den skal spises med ris, pasta eller som wraps, vi spiste kyllingen med wraps i dag.
DU TRENGER TIL 2 PERSONER:
Ca. 200 - 300 gr kyllingfilet
1 hakket løk
1 fedd finhakket hvitløk
1/2 ss malt paprika (gjerne røkt paprika)
Ca. 1/2 ss oregano
1 ts. spisskummen
1/2 ts chilipulver
Liten ss tomatpure
1 boks hakkede hermetiske tomater
1ss hvitvins eddik
Salt - pepper
Smør/olje til steking
TILBEHØR:
Tortilla wraps
Avocado
Tomater
Salat
Drømmelett eller kesam smakt til med litt søt chilisaus
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar