onsdag 18. juli 2018

Pasta med bacon, chorizo og krydderost


Pasta er lettvint middag sommerstid og det er alltid noe i kjøleskapet som passer sammen med pasta. I dag ble det bacon og litt chorizo og en rest krydderost. Litt frukt smaker alltid godt sammen med kraftig mat, så har du ikke nektariner kan du bruke eple eller ananas.


DU TRENGER TIL TO PERSONER:

Pasta
Ca. 120 - 150 gr bacon i biter
Ca. 80 - 100 gr chorizo i biter eller skiver
1/2  grovhakket løk 
2 store ss smøreost med krydderurter (kan godt være en lett variant)
1 nektarin
1/2 dl pasta kokevann
Litt melk
Pepper


Kok pasta etter anvisningen på pakken. Del bacon og chorizo i passe biter, stek de raskt på stekepannen og legg til side. Tørk av stekepannen og stek løken til den blir blank og myk og stek båter av nektarin til de blir litt myk og litt brun og legg til side. Ha løk, chorizo og bacon tilbake på stekepannen og tilsett smøreosten, sammen med 1/2 dl kokevann fra pastaen. Rør godt rundt til osten smelter og du ser at alt samler seg til en tykk saus. Synes du sausen blir for tykk, sper du med litt melk, og smaker til med pepper. Legg pastaen på et fat og topp med bacon/chorizo saus. Legg på nektarin båter.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar