Søk i denne bloggen

lørdag 28. april 2018

Appelsin og jordbærsalat med vaniljekrem



Det både smaker og ser godt ut med slike farger på en dessert, ingen ting er som frukt og bær når det gjelder desserter. Du kan velge om du vil servere denne fruktsalaten med iskrem, med pisket kremfløte, vaniljesaus eller slik som her, med en blanding av pisket kemfløte og vaniljesaus, det smakte helt fantastisk.

DU TRENGER TIL 4 PERSONER:

2 appelsiner
Ca. 1 liter jordbær
Blåbær
2 dl vaniljesaus
2 dl kremfløte
Liten klype sukker


Skrubb appelsinene godt og rasp skallet av en appelsin (bare det gule) og press ut all saften. Den andre appelsinen skrelles og fileteres slik at du får fine appelsinbåter uten hinner. Bland saft, rasp og fileterte appelsinbåter i en skål. Del opp jordbærene i biter og legg bitene sammen med appelsinen. Tilsett blåbær. Pisk kremfløten stiv med en liten klype sukker og vend den inn i vaniljesausen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar