Søk i denne bloggen

fredag 19. januar 2018

Multekrem i krumkakeskåler


Multekrem er en klassiker blant desserter og brukes ofte til jul, nyttår og andre store fest og høytidsdager. Multekren er en nydelig dessert som er enkel å tilberede, lages med kun tre ingredienser og (synes jeg) er aller best i krumkakeskåler.


DU TRENGER TIL 4 PERSONER:

3-4 dl kremfløte
1 ss sukker
Ca. 3 dl lettsukrede multer


Pisk kremfløten til krem med sukker, jeg bruker nesten ikke sukker, men det er en smakssak.  Bland de sukrede multene forsiktig inn i kremfløten. Multekremen kan serveres slik som den er, men selv synes jeg at krumkaker er supert når det gjelder multekrem, enten i krumkakeskåler, eller bare servere krumkaker ved siden av multekremen. Oppskrift på lettvinte, sprøe og kjempegode krumkaker finner du her


1 kommentar:

  1. Takk for deilig oppskrift, er skrevet ut og skal prøves snarest! :)

    SvarSlett