Søk i denne bloggen

onsdag 10. mai 2017

Tagliatelle med skinke og blåmuggost


Pasta er mat som de fleste liker, og mange pastaretter er raske og enkle å tilberede. Denne pastaretten her er rik på smak av skinke og båmuggost sammen med soltørkede tomater og rødløk, sammen blir dette en fantastisk smaksbombe. Et mettende og godt måltid.


TIL 2 PERSONER TRENGER DU:

2 porsjoner tagliatelle
6 - 8 skiver spekeskinke i strimler
Ca. 40 - 50 gr blåmuggost i terninger
1 liten rødløk i tynne båter
1 fedd finhakket hvitløk
3-4 soltørkede tomater i strimler
Ca. 1 dl kremfløte
Ca. 1 dl kokevann fra pastaen
Smør/olje
Frisk basilikum


Finn frem alle ingrediensene som du skal bruke i pastaretten og skjær opp alle ingrediensene. Tagliatelle koker du etter anvisningen på pakken. Ha litt smør/olje på stekepannen og la rødløkbåtene få surre i smør/olje til de er blanke og myke. Tilsett den finhakkede hvitløken, og de soltørkede tomatene i strimler. La dette få surre sammen et par minutter. Tilsett kokekraft fra pastaen og la alt få koke til nesten all væske er kokt inn. Hell over kremfløten, rør rundt og ta stekepannen bort fra varmen. Hell innholdet fra stekepannen over den avrente tagliatellen, varm opp over svak varme, men ikke kok. Hell pastaretten i tallerkener og legg over biter av blåmuggost og strimler av spekeskinke. Pynt med basilikum.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar