Selv synes jeg at pesto av basilikum er aller best til denne lille retten her, men det er en smakssak, uansett hvilken pesto du bruker smaker denne kombinasjonen her med pesto, spekeskinke, pasta og valnøtter utrolig godt sammen.
Vil du lage pestoen selv finner du flere gode oppskrifter på pesto her
TIL TO PERSONER TRENGER DU:
Ca. 170 gr spaghetti
8-10 skiver spekeskinke
4-6 små tomater delt i to
Ca. 25 gr valnøtter
Ca. 2-3 ss pesto
Liten neve basilikumblader
Ruccolasalat
4-6 asparges
Kok spaghettien etter anvisningen på pakken. Rist valnøttene i en tørr varm stekepanne til de
begynner å få litt farge. Tøm kokevannet av spaghettien, ha spaghettien tilbake i kasserollen og sett den på svak varme mens du rører inn pestoen slik at den er godt blandet. Legg lagvis i en bolle eller et fat, pasta, spekeskinke, basilikumblader og ruccola og bland inn tomater og ristede valnøter, topp med aspargesbiter.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar