Søk i denne bloggen

fredag 2. mars 2012

Nachos


Nachos kan du lage på denne måten som er alt i en form eller du kan lage nachos dirrekte på hver sine tallerkener og sette de i ovnen, jeg synes det er enklest å lage retten på denne måten, godt er det uansett.

                   TIL TO PERSONER TRENGER DU:                      

Ca 300 gr karbonadedeig
1 hakket løk
1 fedd finhakket hvitløk
Ca. 2 dl røde/brune bønner 
Ca. 2 - 3 ts tacokrydder
Litt vann
 Salt
Olje/smør til steking
Nachoschips
 Ca. 2 dl revet ost

Tilbehør: Hakket tomat, hakket agurk, hakket paprika, rømme, maiskorn eller tomatsaus
Stek kjøttdeig i litt smør/olje og surr løk og hvitløk til det blir blankt. Bland sammen løk og kjøttdeig, tilsett litt vann (ca. 1/2 dl) og bønner. Smak til med salt og tacokrydder, jeg bruker mitt hjemmelagde. legg nachoschips i bunnen av en ildfast form/fat og legg kjøttsausen over, topp med raspet ostog legg nachoschips rundt kanten. Stek ved 230 grader i ca. 15 minutter eller til osten begynner å bli gylden.
Vil du servere en tomatsaus til, lager du den raskt ved å surre en finhakket løk i litt olje, tilsett en liten boks hermetiske tomater, litt krydder som oregano, chili eller en annen smak du liker bedre. Litt salt, pepper og avrund sausen med en klype sukker. Bruk en stavmikser til å kjøre sausen glatt.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar