Søk i denne bloggen

lørdag 3. mars 2012

Marinerte reker i agurkskåler


Disse små "agurkstubbene" fyllt med reker er kjekke på tapasbordet og virkelig smakfulle.
Rekene marineres en liten stund før de fylles i de uthulte agurkbitene. Her kan du bruke ferske reker eller reker i lake, men jeg må innrømme at det smaker best med de ferske.

DU TRENGER:

Ca. 200 gr rensede reker 
1 ss finhakket chili
1 fedd finhakket hvitløk
1/2 dl god olivenolje
2 ss finhakket persille
1 agurk

Ha finhakker chili, hvitløk, og persille i en bolle, tøm over olivenolje og bland inn rekene. La rekene marineres i ca. 15 - 20 minutter (må ikke likke lengre enn 20 minutter).
Skjær agurken i ca. 2 cm. tykke skiver og bruke en teskje og ta ut litt av innmaten slik at det blir en liten skål, legg de marinerte rekene i akurkskålene og sett de på et serveringsfat.
Virkelig en fin tilvekst på tapasbordet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar