Godt til en kopp sterk kaffe eller en god kopp the, knasende sprø med deilig sjokoladesmak, riktig noe å servere når du får uventede gjester. Oppbevares itett boks eller et glass, de holder seg lenge.
DU TRENGER:
125 gr hakkede mandler
125 gr sukker
2 egg
75 gr mørk sjokolade (70 %)
160 gr hvetemel
1 ss kakaopulver
1/2 ts bakepulver
Skall av 1 appelsin (bare det gule)
Pisk egg og sukker til eggedosis. Smelt sjokoladen i vannbad eller i micro og bland sjokoladen i eggedosisen. Bland mel, bakepulver, kakao og appelsinskall og rør det i eggedosisen sammen med de hakkede mandlene.
Legg bakepapir på en stekeplate og bre deigen utover i to remser på ca. 5 -6 cm. bredde. Bruk en slikkepott eller en myk kniv til å bre deigen utover, den kan være litt "gjenstridig", men det gjør ingen ting om den er litt ujevn.
Stek biscotti remsene på 200 grader i 12 - 14 min.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar