Herlig lunsj, en kremaktig deilig omelett med sopp. Lag alt istand på forhånd slik at omeletten kan nytes helt varm og nylaget.
DU TRENGER TIL TO PERSONER:
5 - 6 egg
4 ss kaldt vann
Litt salt
Sopp så mye du vil ha
Smør /olje til steking
1 stor tomat
Salat av den typen du liker
Begynn med å steke soppen i litt smør eller olje, den skal kun være lettstekt, ikke brun.
Visp eggene godt sammen med vann og salt. Ha smør/olje i en helt ren stekepanne og la det bli godt varmt, tøm i eggeblandingen. Dytt med en stekespade eller en sleiv fra kanten av stekepannen mot midten (ikke bruk redskap av metall). Når omeletten begynner å "sette seg" legger du soppen på den ene halvdelen, stek litt til og brett omeletten sammen og "dytt" den over på serveringsfatet.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar