En rekerøre som er super som pålegg på brødskiva, som tilbehør til middagen, og er kjempegod i et hot-dog brød sammen med pølse eller uten. Det er lurt å strø litt salt på agurken etter at du har kuttet opp og legge den i et døslag slik at det får renne ut noe vann.
DU TRENGER:
Ca. 100 gr reker uten skall
Ca. 10 cm agurk i biter eller strimler
1/2 eple i små båter eller strimler
4-5 reddiker i strimler eller biter
Skall av 1/2 sitron
Salt - pepper
2 toppede ss smøreost naturell (Tine)
2-3 toppede ss creme fraiche 18 %
Gjerne klippet gressløk
Del rekene opp i to eller tre deler og kutt opp resten av ingrediensene. Rør sammen smøreost og creme fraiche og smak til med raspet sitron, salt og pepper. Rør alle ingrediensene godt sammen. Sett i kjøleskapet til det skal brukes.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar