søndag 23. juli 2023

Rekerøre med agurk


 En rekerøre som er super som pålegg på brødskiva, som tilbehør til middagen, og er kjempegod i et hot-dog brød sammen med pølse eller uten. Det er lurt å strø litt salt på agurken etter at du har kuttet opp og legge den i et døslag slik at det får renne ut noe vann.

DU TRENGER:

Ca. 100 gr reker uten skall

Ca. 10 cm agurk i biter eller strimler

1/2 eple i små båter eller strimler

4-5 reddiker i strimler eller biter

Skall av 1/2 sitron

Salt - pepper

2 toppede ss smøreost naturell (Tine)

2-3 toppede ss creme fraiche 18 %

Gjerne klippet gressløk

Del rekene opp i to eller tre deler og kutt opp resten av ingrediensene. Rør sammen smøreost og creme fraiche og smak til med raspet sitron, salt og pepper. Rør alle ingrediensene godt sammen. Sett i kjøleskapet til det skal brukes.

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar