Dette smaker så utrolig godt, saftige velsmakende lakseburgere, kan spises som vanlige fiskekaker, men smaker fantastisk i et burgerbrød. Lakseburgerne smaker også godt kald på en brødskive, en herlig lunsj til å ta med på tur eller på jobb. Som tilbehør kan du velge tzatziki som vi spiste i dag, men en deilig sitronsaus eller en god dressing smaker også skikkelig godt, eller bare rømme.
DU TRENGER TIL 2 PERSONER:
Ca. 250 gr laks uten skinn og bein
2 ss creme fraiche
1 liten eller 1/2 finhakket sjalottløk
1 ss sitronsaft
1 ta dijonsennep
1 ts worchestershire saus
1 ts revet ingefær
1 ts rød curry paste
Salt - pepper
1 finhakket vårløk
1 ss finhakket gressløk
Ellers bruk de urtene du har som persille, dill osv. Ca. 1 ss av hver urt
Smør/olje til steking
Del laksen opp i terninger. Ha laksen og alle ingrediensene, untatt urter og vårløk i en hurtighakker eller foodprosessor og kjør det sammen til en fast farse. Rør inn vårløk og krydderurter. Varm stekepannen med smør/olje, lag passe store kaker og stek de pent brune på begge sider.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar