Gode seige kjeks med en herlig smak av kanel, så hvis du elsker kanelsmaken vil du elske disse kjeksene. Kjeksene holder seg godt i et tett glass eller kakeboks, men er kjempefin å fryse. Herlig til iskrem.
DU TRENGER TIL CA. 30 STK.
300 gr smør
1 dl sukker
2 dl brunt sukker
1 dl lys sirup
2 egg
1 ts natron
2 ts vaniljesukker
5 ts kanel
6 dl hvetemel
Mykt smør, hvitt og brunt sukker og sirup piskes sammen til en luftig krem. Pisk inn eggene. Bland alt det tørre sammen og rør det inn i deigen. Sett deigen i klatter med god avstand på bakeplaten som er dekket med bakepapir. Kjeksene kan være store eller små, prøv deg frem slik at du får den størrelsn du vil ha på kjeksene. Stekes ved 170 grader i 8-10 minutter. La kjeksene avkjøle litt på platen før du legger de over på en rist.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar