Søk i denne bloggen

søndag 8. november 2020

Varmt ostesmørbrød med peppersalami


 Har du tørt daggammelt brød er dette en fin måte å få brukt det på, dette er så utrolig godt nesten uansett hva du har mellom skivene, og selvfølgelig kan du lage slike godsaker av ferskt brød også. Har du en osteskalk eller litt raspet ost etter tacoen er det fint å benytte det til et varmt smørbrød. Jeg har brukt paninijern, men har du ikke det, går det greit med stekepanne. Panini er italiensk og betyr "litt brød".

 

DU TRENGER TIL TO DOBLE PANINI:

4 skiver valgfritt brød

6 skiver peppersalami

Ca. 2 ss smøreost, helst en med krydder

Brie eller en annen valgfri ost

Tomat, agurk, salat. 

Smør smøreost på skivene, legg på salami og valgfri ost. legg to og to skiver sammen og legg de i paninijernet. Bruker du stekepanne så ha en liten klatt smør på stekepannen. Kutt tomat og agurk i små biter som serveres til skivene.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar