Søk i denne bloggen

lørdag 5. oktober 2019

Kyllingform med pasta, bacon og brokkoli


Denne lille retten kan lages etter denne oppskriften, eller den kan lages av rester du har i kjøleskapet, den kan lages uten kylling, men med fisk istedet, og den kan lages uten bacon. Den er også nydelig som en vegetarrett, med flere typer grønnsaker, gjerne også med bønner eller linser og mais.


DU TRENGER TIL 2 PERSONER:

100 - 130 gr valgfri pasta
1/2 liten brokkoli i små buketter (husk å bruke stilken)
3-4 skiver bacon i biter
1-2 vårløk
Ca. 100 - 130 gr stekt kylling (eller grillkylling)
4 egg 
Ca. 1 1/2 dl melk
Ca. 80  gr raspet ost
Salt - pepper
Olje til steking

Stek kylling biter i olje og la vårløken få surre med et par minutter, stek bacon. Kok pastaen etter anvisningen på pakken, og la brokkolibukettene få koke med de siste to minuttene. Slå vannet av brokkoli og pasta og la vannet renne godt av. Legg alle ingrediensene i en ildfast form, pisk sammen egg og melk og hell dette over innholdet i formen. Dryss over revet ost, sett formen i stekeovnen ved 180 grader og la den stå til osten er gylden og eggemassen er stivnet, det tar ca. 25 minutter. Serveres gjerne med en grønn salat.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar