Dette burde egentlig skrives med en advarsel, her må man kanskje regne med avhengighet - det er vanskelig å slutte når man først har spist en........
DU TRENGER TIL 25 - 30 STK.:
140 gr mykt smør
140 gr sukker
1 stort egg
1 ts vaniljeessens
190 gr hvetemel
1 ts bakepulver
1/2 ts salt
2 kvikklunsj i små biter
Rør smør og sukker hvitt og porøst, tilsett egget og vaniljeessensen, rør godt slik at alt blander seg. Bland sammen hvetemel, salt og bakepulver og rør det inn i smørkremen. Rør inn den finhakkede kvikklunsjen til slutt.
Sett deigen i kjøleskapet i ca. 30 minutter. Sett stekeovnen på 180 grader. Rull kuler av deigen som settes på bakepapirkledd stekeplate. Pass på at det er litt god avstand mellom kulene og stek i 10 - 12 minutter. Avkjøles på rist, og oppevares i tett boks når kakene er helt avkjølt.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar